ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαφές Βενιζέλου με οργανώσεις Αμερικανοεβραίων και Ελληνοαμερικανών

Επαφές Βενιζέλου με οργανώσεις Αμερικανοεβραίων και Ελληνοαμερικανών

Τις προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ συζήτησε με στελέχη αμερικανοεβραϊκων οργανώσεων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή συνάντηση τους στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στον κ. Βενιζέλο να ενημερώσει τους συνομιλητές του για αρκετά ζητήματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική, καθώς και για τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.

Πριν από τη συνάντησή του με τα στελέχη των αμερικανοεβραϊκων οργανώσεων, ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους ελληνοαμερικανικών φορέων. Το πρόγραμμα των σημερινών επαφών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών ξεκίνησε με συνάντηση που είχε στο Κογκρέσο με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Εντ Ρόις.

437551

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής, Γκας Μπιλιράκης. Το πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου συνεχίζεται με συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Βενιζέλου με τον Εντ Ρόις

Με συναντήσεις στο Κογκρέσο ξεκινά τις επαφές του ο Βενιζέλος

O Βενιζέλος αναζητά αμερικανική στήριξη στο όνειρο της πρωθυπουργίας;

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνάντηση Βενιζέλου - Κέρι

Στις ΗΠΑ ο Βενιζέλος - Συναντά Κέρι και Λιού στην Ουάσινγκτον

Στις ΗΠΑ ο Βενιζέλος – Με ποιους θα συναντηθεί