ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γριβέας, η Βάτσικα και τα 19 παλάτια

Ο Γριβέας, η Βάτσικα και τα 19 παλάτια

«Συλλέκτης» πανάκριβων ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό εμφανίζεται πως είναι ο Κυριάκος Γριβέας, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο φυγόδικος Κυριάκος Γριβέας κατέχει από κοινού με τη σύζυγό του, Αναστασία Βάτσικα, 19 πολυτελή κτίσματα (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, σαλέ, γραφεία) και οικόπεδα «φιλέτα».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι αμελούσε να δηλώσει στο Ε9 τα ακριβά ακίνητα που διαθέτει στο εξωτερικό…

Οι Γριβέας και Βάτσικα, είναι φυγόδικοι και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, καθώς έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τα «θαλασσοδάνεια» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

GRIV

Το διαμέρισμα στις Βρυξέλλες

Η οικογένεια Γριβέα διαθέτει στην Ελλάδα 15 ακίνητα, από τα οποία ξεχωρίζει η έπαυλη στην Παλαιά Πεντέλη και ο «πύργος» στον Οίτυλο, ενώ τα ακίνητα στο εξωτερικό βρίσκονται στις πιο ακριβές συνοικίες του Λονδίνου και των Βρυξελλών αλλά και στις γαλλικές Άλπεις κοντά στα σύνορα με την Ελβετία.

GRIV1

Το διαμέρισμα του ζεύγους στο Λονδίνο

Από το ζευγάρι των επιχειρηματιών με την τεράστια ακίνητη περιουσία ξεκίνησε η έρευνα και η αποκάλυψη τελικά του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Γριβέας και Βάτσικα κατηγορούνται για άμεση συνέργια στα κακουργήματα που φέρονται ότι διέπραξαν ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. Άγγελος Φιλιππίδης και τα μέλη της διοίκησης της τράπεζας που χορηγούσαν δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Τ.T.: Άφαντοι παραμένουν Γριβέας-Βάτσικα (video)

Ο Γριβέας ζητά... ανταλλάγματα για να εμφανιστεί στον ανακριτή!

Πώς το Newsbomb.gr βοήθησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου του ΤΤ

Συνεχίζονται οι απολογίες για την υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Εξοπλισμοί: Ποιοι θέλουν να ξεχαστεί το σκάνδαλο των δισ.;

Ελεύθερος με όρους ο Βαρότσης

Υπόθεση ΤΤ: Σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης του Φιλιππίδη στην Ελλάδα