Ο «πόλεμος» στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ συνεχίζεται...

Newsbomb

Νέο σίριαλ στη ΔΗΜΑΡ αυτή τη φορά με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Βασίλη Οικονόμου.

Ο βουλευτής του κόμματος προκάλεσε με πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση για την ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, είπε: «Η προσπάθεια κάποιων στη ΔΗΜΑΡ να αυτοπροβληθούν και να εμφανίζουν τη προσωπική τους θέση ως τη μόνη θέση του κόμματος αφαιρώντας οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, σκέψη και τοποθέτηση δεν αρμόζει στις παραδόσεις της Ανανεωτικής Αριστεράς που οι ίδιοι θεωρούν ότι εκπροσωπούν».

Προσθέτει πως «η δημιουργία του Τρίτου Πόλου και η προώθηση των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να προκύψει με αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς». Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου «το κλίμα που αναπτύσσεται εντός της Δημοκρατικής Αριστεράς απομακρύνει δυστυχώς ικανά στελέχη από το κόμμα, αποξενώνει και περιχαρακώνει το κόμμα».

Προφανώς ο βουλευτής Αττικής αισθάνεται πως άνοιξε η διαδικασία αντικατάστασης του από την νέα ηγετική ομάδα και για το λόγο αυτό ζήτησε από τον Φώτη Κουβέλη «να διασφαλίσει σε όλα τα επίπεδα την τήρηση των κανόνων δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος και να ελέγξει όλους όσους μιλούν εξ ονόματός του και για όσα λένε και κυρίως για τις προθέσεις τους».

Διαβάστε επίσης

Κουβέλης: Σκέψεις για διάλυση της ΔΗΜΑΡ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved