Το πάθος του Γεροντόπουλου για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Newsbomb

Πάθος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην αντισφαίριση, έχει ο Κυριάκος Γεροντόπουλος και όπου αυτή «παίζει» δίνει βροντερό παρόν, ανεβαίνοντας ακόμα και στις κερκίδες των φανατικών για να φωνάξει συνθήματα υποστήριξης.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο των Βρυξελλών και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα ρεβάνς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την βελγική Λένικ για το Τσάλεντζ Καπ.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπορεί-λόγω ατυχίας-να μην ήρθε, αλλά ο κ. Γεροντόπουλος είπε πως «ο Εθνικός μας έκανε περήφανους, παρά την ατυχία του. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και την διοίκηση».

Μπορεί τώρα να μην προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, αλλά η ομάδα του είναι σπουδαία αντικειμενικώς σε Ελλάδα και εξωτερικό.... Και για να μην υπάρξει κάποια «παρεξήγηση»... Ο Εβρίτης ΥΦ.ΥΠΕΞ ήταν στις Βρυξέλλες έτσι και αλλιώς, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε σύνοδο επιτροπής της ΕΕ για την Ασφάλεια και Άμυνα, οπότε ήταν μάλλον αδύνατο το βράδυ να μην είναι στο γήπεδο!

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση για μνημόνιο συνεργασίας της διασποράς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved