ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρή: Ελεύθεροι Πολιορκημένοι οι Αθηναίοι με εντολή Σαμαρά

Μακρή: Ελεύθεροι Πολιορκημένοι οι Αθηναίοι με εντολή Σαμαρά

«Ελεύθεροι Πολιορκημένοι οι Αθηναίοι με εντολή Σαμαρά», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για τον αποκλεισμό των Ελλήνων από το κέντρο της Αθήνας.

«Με τυμπανοκρουσίες, επίσημα γεύματα και χρυσά μετάλλια υποδέχεται η Συγκυβέρνηση τον πρόεδρο της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ. Οι εντολές Σαμαρά προβλέπουν την απομάκρυνση από το κέντρο της πόλης των ενοχλητικών ιθαγενών, αφού εκδόθηκε απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Παράλληλα με τον αποκλεισμό των Ελλήνων από το κέντρο της πρωτεύουσας της Χώρας τους, η Συγκυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται ο Ελληνικός Λαός από τους Γερμανούς και περιορίζεται στην προσπάθεια να μας πείσει πόσο φίλοι μας είναι οι Γερμανοί της μνημονιακής δανειακής σύμβασης, η οποία διολίσθησε την Ελληνική Κοινωνία στην παρούσα ανθρωπιστική κρίση.

makri

Δεν γνωρίζουμε εάν η εικόνα της σημερινής Αθήνας αποτελεί το όραμα του αστυνομικού κράτους του Πρωθυπουργού και του κ. Δένδια, το νομοσχέδιο του οποίου «τυχαία» συζητείται αυτές τις μέρες και περιλαμβάνει τη διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας και την μετατροπή των στελεχών τους σε κομματική πελατεία για τους κυβερνητικούς Βουλευτές και Υπουργούς».

Διαβάστε επίσης:

Καρέ – καρέ οι συγκρούσεις διαδηλωτών – ΜΑΤ στο κέντρο (pics)

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας

Αγγουράκης στο newsbomb.gr: Καταγγέλουμε με κάθε τρόπο την επίθεση

Γεύμα παρέθεσε στον Γερμανό Πρόεδρο ο Ευ. Μεϊμαράκης

Παπούλιας:«Η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε ποτέ των διεκδικήσεων της»