ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεξιές ζυμώσεις ενόψει εκλογών

Δεξιές ζυμώσεις ενόψει εκλογών

Κοντά σε Βύρωνα – Ζώη, ο Νικήτας Κακλαμάνης

Προϋποθέσεις πολιτικού γάμου μεταξύ του Νικήτα Κακλαμάνη και της Ένωσης των Πολύδωρα – Ζώη δημιουργεί η διαγραφή του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Κακλαμάνης διατηρεί καλή σχέση με το Βύρωνα Πολύδωρα και πολλοί παρατήρησαν ότι η κριτική που άσκησε στη ΝΔ μετά τη διαγραφή του ήταν παρεμφερής όσων είχε πει, το Δεκέμβριο, ο κ. Πολύδωρας και είχαν ως αποτέλεσμα τη δική του αποπομπή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε ήδη την πολιτική στήριξη των Πολύδωρα και Ζώη και πλέον το φλερτ δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε πολιτικό γάμο.

Από τους πρώτους που επικοινώνησαν με το διαγραφέντα βουλευτή ήταν ο Χρήστος Ζώης, ενώ πλέον μαζί με τους Νικολόπουλο, Πολύδωρα, Κουράκος, Σταυρογιάννη και την προσθήκη – αν αυτό συμβεί – του Νικ. Κακλαμάνη συγκροτείται μία υπολογίσιμη ομάδα 5 βουλευτών. Την ίδια στιγμή, ο Χρ. Ζώης που ήταν εκ των πρωταγωνιστικών στελεχών στους Ανεξ. Ελληνες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, επιδιώκοντας την περαιτέρω ενίσχυση της “Ένωσης”.

Παρά το γεγονός ότι το νεοπαγές σχήμα δεν “μετράται” στις δημοσκοπήσεις, εκτιμάται ότι μπορεί να καταγράψει μία καλή επίδοση που υπό προϋποθέσεις θα του επιτρέψει να διεκδικήσει έδρα στην ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Κακλαμάνης: Παράτυπα η διαγραφή μου – Έρχονται και άλλα μέτρα

Διεγράφη και από τη ΝΔ ο Κακλαμάνης

Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα έριχνε στον Κακλαμάνη δυο μπάτσες

Καρέ – καρέ η διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από τον Σαμαρά (pics)

Κακλαμάνης: Κανείς στη ΝΔ δεν μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης