ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αγαπώ τον Μπαλτάκο – Με συγκίνησε ο γιος του (vid)

Γεωργιάδης: Αγαπώ τον Μπαλτάκο – Με συγκίνησε ο γιος του (vid)

«Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα», υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Μιλώντας στο Mega και τον ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το βίντεο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά, καθώς από τα λεγόμενα Μπαλτάκου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γγ της κυβέρνησης στο ζήτημα της ΧΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν αφορούν την κυβέρνηση αλλά τον ίδιο.

«Η μόνη πολιτική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα», υποστήριξε ο υπουργός.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη «ανοησία» του πρώην γγ της κυβέρνησης, που δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου», όπως είναι οι χρυσαυγίτες.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε, πάντως, ότι ο Τ.Μπαλτάκος «είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γγ της κυβέρνησης». Τόνισε, δε: «Τον αγαπώ. Έκανε μια ανοησία και εξετέθη».

Σχολιάζοντας, δε, το επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον υιό του Τ.Μπαλτάκου, δήλωσε ότι αν και καταδικάζει τη βία, η κίνηση του γιου να προστατέψει τον πατέρα του τον συγκίνησε.

Διαβάστε επίσης:

Αθανασίου: Δεν παραιτούμαι

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Θύελλα αντιδράσεων για την υπόθεση Μπαλτάκου

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

Χαρ. Αθανασίου: Καμία παρέμβασή μου στη Δικαιοσύνη

Σαμαράς: Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Π. Μπαλτάκος

Παραιτείται ο Π. Μπαλτάκος

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι αρκετή η παραίτηση Μπαλτάκου

Να παραιτηθεί η κυβέρνηση, ζητά ο Πάνος Καμμένος

Διάλογος - φωτιά «καίει» την κυβέρνηση! (vid)

ΠΑΣΟΚ: Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο

Μείζον θέμα για την κυβέρνηση από τις παραδοχές Μπαλτάκου

Σαχινίδης: Οι θεσμοί δεν λειτουργούν