ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροντόπουλος: Η κυβέρνηση θα σπάσει το αυγό του φιδιού

Γεροντόπουλος: Η κυβέρνηση θα σπάσει το αυγό του φιδιού

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρες επερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά.

«Αντʼ αυτού του Πρωθυπουργού είναι μόνο ο εαυτός του. Επιτρέψτε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο, επειδή ξέρω καλά τον Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεροντόπουλος, ενώ παράλληλα υπήρξε κατηγορηματικός όσον αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Κάθε επαφή με αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, είναι καταδικαστέα. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σπάσει το αυγό του φιδιού, να τσακίσει το κεφάλι του φιδιού, που είναι ο ναζισμός και ο φασισμός, και να μην αφήσει καμία παραφυάδα να φυτρώσει και να δηλητηριάσει τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία με ιδέες ρατσιστικές, ιδέες αντίθετες με τη δημοκρατία και τη συνεργασία των λαών», ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση και έτσι την αντιμετωπίζουμε» τόνισε ακόμα ο Υφυπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι πάνω απʼ όλα χρειάζεται πολιτική αντιμετώπιση και επιχειρήματα ώστε να αντιληφθούν οι νέοι και η κοινωνία πως ο αγώνας κατά του ναζισμού, του φασισμού και του ολοκληρωτισμού είναι διαρκής.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει ο Παναγούλης ότι του ζήτησε ο Κασιδιάρης να είναι μάρτυρας

ΣΥΡΙΖΑ: «Ομολογία ενοχής» οι σημερινές δηλώσεις Σαμαρά