«Επίθεση» Παναγιωτακόπουλου σε Παπανδρέου

Newsbomb

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου...

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου.

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με το ΑΠΕ τόνισε πως ο «οδικός χάρτης» είναι θέμα για διάλογο, ενώ στην πορεία προς την εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα συζητηθούν όλα τα θέματα.

Έντονες αντιδράσεις από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως τα χθεσινά λεγόμενα του κου Παπακωνσταντίνου στη συνεδρίαση δεν τον έπεισαν καθόλου και πως ο Υπουργός Οικονομικών, φέρεται σαν να έχει το αλάθητο του Πάπα, αντιμετωπίζοντας τους ανθρώπους ως λογιστικές μονάδες.

Ακόμα, αναφερόμενος στο ξεπούλημα της ενέργειας, έκανε μνεία στον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος τόνιζε πως σε κάθε περίπτωση οι στρατηγικοί τομείς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών παραμένουν κρατική περιουσία.

Τέλος, ο κος Παναγιωτακόπουλος απαίτησε ανασχηματισμό και νέο ξεκίνημα με μια ομάδα που θα έχει επαφή με την κοινωνία και θα είναι σε θέση να μιλάει με πράξεις…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved