ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερμενής: Μας τιμωρεί το σύστημα

Γερμενής: Μας τιμωρεί το σύστημα

«Κοιμάστε άνετα; Δεν έχετε τύψεις για τόσες οικογένειες που έχετε καταστρέψει;», είπε ο βουλευτής της ΧΑ απευθυνόμενος στον υπουργός Δικαιοσύνης

Πυρά εναντίον της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεσή του εξαπέλυσε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

«Μας τιμωρεί το σύστημα, μας τιμωρεί η κυβέρνηση, μας τιμωρεί η Ν.Δ. γιατί μας πρόσφεραν το βάζο με το μέλι, το πιάτο της διαφθοράς και τους το πετάξαμε στα μούτρα», είπε ο κ. Γερμενής ισχυριζόμενος ότι «εμείς αποφασίσαμε να τιμήσουμε τους ψηφοφόρους μας, την Ελλάδα, την πατρίδα μας».

Απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης ο κ. Γερμενής τον ρώτησε: «Κοιμάστε άνετα; Δεν έχετε τύψεις για τόσες οικογένειες που έχετε καταστρέψει;». Περιέγραψε ένα περιστατικό στο γραφείο του Χ. Αθανασίου τότε που ήταν στο υπουργείο Εσωτερικών. «Είπατε στον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη: «Ευριπίδη, τούτος είναι καλό παιδί. Πρέπει να τον κάνουμε δικό μας». «Τον Ιούνιο που κλείνω το εξάμηνό μου θα παραμείνω καλώ παιδί και θα σας θυμάμαι καλά. Θα δούμε μετά τις εκλογές που εμένα θα με στείλουν σε αυτά τα έδρανα και εσάς στο καλάθι των αχρήστων», κατέληξε.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι «υπάρχουν σήμερα πολιτικοί κρατούμενοι που δεν διέπραξαν κάποιο έγκλημα όπως μου ομολόγησε η ανακρίτριά μου μετά από επτά ώρες ανάκριση» και υποστήριξε πως η ανακρίτρια του είπε ότι «δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάποιο αδίκημα, αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή οι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΤΩΡΑ: Έφτασαν στη Βουλή Μπούκουρας-Γερμενής

Χαμός στη Βουλή-Έξαλλος ο Κασιδιάρης: Απαγορεύτηκε η είσοδος πολιτών (vid)

Με χειροπέδες στη Βουλή Γερμενής-Μπούκουρας