ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση «συσπείρωση» από τον Α. Σαμαρά

Επιχείρηση «συσπείρωση» από τον Α. Σαμαρά

Παίρνει πάνω του την προεκλογική μάχη ο πρωθυπουργός και «τραβάει αφτιά» σε υπουργούς και βουλευτές

Συνεδριάζει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα της γερουσίας της βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς θέλει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει εκλογών ενώ παράλληλα θα χτυπήσει «καμπανάκι» στους «γαλάζιους» ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες.

Ο πρωθυπουργός, όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr με παλαιότερα δημοσιεύματα, είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω την προεκλογική μάχη και να οδηγήσει τη ΝΔ στην νίκη ή έστω σε μια ανώδυνη για τν κυβέρνηση ήττα.

Γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση που χαθεί η μάχη των ευρωεκλογών, θα δρομολογηθούν άμεσα πολιτικές εξελίξεις, ενώ ενδεχόμενη ήττα με μεγάλη διαφορά θα σημάνει και το τέλος της κυβέρνησής του.

Στόχος του λοιπόν σήμερα, στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, είναι να συσπειρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους «γαλάζιους» βουλευτές.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός σπεύδει να “τραβήξει το αφτί” σε ορισμένους υπουργούς και βουλευτές οι οποίοι σε όλη την προεκλογική περίοδο παραμένουν άφαντοι!

Είναι δεδομένο πως ο πρωθυπουργός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Η αντεπίθεση που θα ξεκινήσει θα είναι προς πάσα κατεύθυνση και στο στόχαστρο θα μπουν πολλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς θα εξαπολύσει νέα προσωπική επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα. Για μια ακόμα φορά θα θέσει το διακύβευμα των εκλογών «σταθερότητα ή αστάθεια», θα τονίσει πως δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας με αφορμή τα διλήμματα και τις προειδοποιήσεις του κυβερνητικού εταίρου και θα αναφερθεί στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα θα καλέσει όλους τους βουλευτές και κυρίως εκείνους της περιφέρειας να δώσουν τη μάχη για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Το σενάριο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Οι μπλόφες Βενιζέλου και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Η δημοκρατική εντιμότητα του εκβιασμού

«Λουδοβίκος»... ο Βενιζέλος

Πίσω από τις λέξεις κρύβεται… ο Σαμαράς