ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Το 2020 θα επιστρέψουμε στο προ κρίσης βιοτικό επίπεδο

Σαμαράς: Το 2020 θα επιστρέψουμε στο προ κρίσης βιοτικό επίπεδο

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «θέλουν να μας ξαναγυρίσουν στο χάος» - Νοσταλγούς του χθες της ντροπής, χαρακτήρισε την αξιωματική αντιπολίτευση.

Την διαβεβαίωση ότι η χώρα θα επιστρέψει στο προ κρίσης βιοτικό επίπεδο και τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές εχθρός είναι η χαλαρότητα. Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να δώσουν τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μην ξανακυλήσει η χώρα. Όχι στην χαλαρότητα της ψήφου είπε χαρακτηριστικά.

Για άλλη μια φορά παρουσίασε τα δημοσιονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης και διαβεβαίωσε ότι θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες.

«Διαλέξαμε την ανηφόρα και μέσα σε 2 χρόνια η Ελλάδα γύρισε σελίδα» είπε ο πρωθυπουργός και ταυτόχρονα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ: "Έχουν το θράσος και μας κουνάνε και το δάχτυλο αυτοί που τα στελέχη της υπερασπίζονται κουκουλοφόρους και τρομοκράτες, αυτοί που οι υποψήφιοί τους αμφισβητούν τη συνθήκη της Λωζάννη".

«Το πρόβλημα τους είναι ότι τελειώνουν τα μνημόνια, τι θα γίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς βαρβάρους. Θα εξαφανιστούν όταν περάσει η κρίση και δεν θα υπάρχουν πια μνημόνια. Νοσταλγούν το χθες γιατί το εκπροσωπούν. Νοσταλγούν τις εποχές που οι κουκουλοφόροι έκαιγαν τη χώρα μας και όταν διάφορες συντεχνίες έκαναν ότι ήθελαν... Θέλουν να ξαναγυρίσουμε στο χάος. Διώχνουν τις επενδύσεις, καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί αλλά κανείς δεν τους ακούει» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι άνοιξε ο δρόμος για το αύριο κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει αγώνα να μας ξαναγυρίσει στην κρίση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται λεφτά που δεν υπάρχουν, δεν έχει κανένας να τους δανείσει. Η Ελλάδα παύει να εξαρτάται από τους δανειστές της. Δεν θα υπάρξουν νέα μνημόνια και νέα μέτρα λιτότητας».

Ο κ. Σαμαράς τέλος ανέφερε ότι μέχρι το 2020 θα επιστρέψουμε στα προ κρίσης επίπεδα και η ανεργία θα μειωθεί κάτω από το μέσο όρο της Ε.Ε.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση «συσπείρωση» από τον Α. Σαμαρά

Το σενάριο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Οι μπλόφες Βενιζέλου και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Η δημοκρατική εντιμότητα του εκβιασμού