Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος εθνικιστικής και Χρυσαυγίτης (pics&vid)

Newsbomb

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου, Γ.Λαγού και Χρ.Παππά.

Η Βουλή αποφάσισε εκ νέου άρση της ασυλίας τους για συμπληρωματικές κατηγορίες σε συνάρτηση με την υπόθεση της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος και ο Γ. Λαγός κατηγορούνται συμπληρωματικά για παράνομη οπλοκατοχή και ο Χρ. Παππάς για κατοχή παράνομου σχεδίου.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι είναι "άδικα στις φυλακές". "Είμαι αμετανόητος εθνικιστικής και Χρυσαυγίτης" είπε με πυγμή...Κάλεσε τον λαό να πέσει η κυβέρνηση μέσα σε λίγα χειροκροτήματα, αυτών των βουλευτών του...

Ο Γιάννης Λαγός σχεδόν κραυγάζοντας είπε πως "θα πάει την κυβέρνηση στα ευρωπαΪκά δικαστήρια κάνοντας την ρεζίλι..

Ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντας τον ως "πολιτικά ανισόρροπο".

Ο βουλευτής της Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, συνέχισε την "λίστα" των επωνύμων που εμπλέκονται στα σκάνδαλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο βιβλίο του Βύρωνα Πολύδωρα και στην αναφορά του στο χουντικό πατέρα του.

Οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές, μεταφέρθηκαν στη Βουλή, με χειροπέδες και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση μεταφοράς κρατουμένων. Τα αυτοκίνητα που τους μετέφεραν μπήκαν στο χώρο της Βουλής από την είσοδο επί της Βασιλίσσης Σοφίας Hκόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία φώναζε «είμαι η πιο περήφανη κόρη στον κόσμο»

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, άνδρες της Διεύθυνσης Μεταγωγών παρέλαβαν τους έγκλειστους βουλευτές με χειροπέδες και τους μετέφεραν στην είσοδο του κοινοβουλίου. Στο σημείο αυτό τους αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες και τους παρέλαβε ειδικό κλιμάκιο της ασφάλειας της Βουλής όπου τους μετέφερε στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Στις δικογραφίες που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή γίνεται επίκληση όχι μόνο μαρτυρικών καταθέσεων, αλλά και του υλικού που βρέθηκε στα σπίτια των υποδίκων, προκειμένου να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και για σύσταση παράνομου αρχείου (σ.σ. αφορά κυρίως τον Χρήστο Παππά).

Τις επόμενες ημέρες η διερεύνηση της υπόθεσης της ΧΑ συνεχίζεται με απολογίες βουλευτών στις ανακρίτριες.

Σε εξέλιξη βρισκόταν κατά την διάρκεια της συζήτησης και συγκέντρωση συμπαράστασης για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α., έξω από τη Βουλή. Yποστηρικτές του κόμματος είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους προφυλακισθέντες βουλευτές.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιχαλολιάκος πήρε φόρα... «Σκάσε ρε…»

Βέλη σε Μουρούτη από Μιχαλολιάκο!

Λαγός: Μπλέξατε άσχημα μαζί μας...

Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα (pics+vid)

Στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Κλειστή αυτή την ώρα η Βασ. Σοφίας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved