Γ. Γιακουμάτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες»

Newsroom Newsroom

Γ. Γιακουμάτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες»

Την άποψη ότι δεν υπάρχουν αντάρτες εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σχολιάζοντας τη δήλωση των πέντε βουλευτών της ΝΔ να θέσουν ως προϋπόθεση την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να υπερψηφίσουν την τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών.

Μιλώντας στο Star, ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε, μεταξύ άλλων πως υπήρξε μία άποψη πέντε βουλευτών, «και σωστά υπάρχει, ότι και οι ένστολοι έχουν και αυτοί ψυχή και πρέπει με την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους να πάρουν και αυτοί τις αυξήσεις. Ο κ. Σαμαράς το έχει πει επανειλημμένως ότι με το πρωτογενές πλεόνασμα θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες και μία αδικία είναι και των ένστολων». «Άρα, λοιπόν, που είναι η ανταρσία;» διερωτήθηκε ο κ. Γιακουμάτος.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας υποστήριξε πως θα ψηφίσει την τροπολογία για τους δικαστικούς, με την προϋπόθεση ότι θα συνοδευτεί με μία δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα αφορά και τους ένστολους.

Διαβάστε επίσης:

Ορφανός: «Θα σταθώ ως Σαλονικιός για το Μετρό-Όχι κυβερνητικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved