ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Ράπτη: Μας εκβιάζουν για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ε. Ράπτη: Μας εκβιάζουν για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

«Σκοπός αυτής της επίθεσης ήταν να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπό μου για να εκβιάσουν όλους τους βουλευτές της πλειοψηφίας ώστε σήμερα να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει αυστηρότερο καθεστώς μεταχείρισης όσων ποινικών κρατουμένων κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια» δήλωσε η Βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη.

«Όπως πάντοτε, έτσι και τώρα θα πράξω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και το χρέος μου απέναντι στους πολίτες. Να συμβάλλω στη δημιουργία μιας ασφαλέστερης κοινωνίας για όλους τους Έλληνες» συνέχισε η κ. Ράπτη.

Στην σχετική ανακοίνωση περιγράφεται από την ίδια το συμβάν ως εξής:

«Σήμερα το μεσημέρι, μια ομάδα κουκουλοφόρων, μαυροφορεμένων και με καλυμμένα πρόσωπα, εισέβαλλαν στο πολιτικό μου γραφείο, έριξαν φεϊγ βολάν, πέταξαν παντού μαύρη λαδομπογιά καταστρέφοντας έπιπλα, υπολογιστές, μηχανήματα και τοίχους αλλά κυρίως προκάλεσαν αίσθημα τρόμου στους συνεργάτες του γραφείου μου, φωνάζοντας «να κλείσουν οι φυλακές» και πως «όσοι ψηφίζουν έχουν ονόματα και διευθύνσεις». Μετά την αναχώρησή τους, οι συνεργάτες μου κάλεσαν την Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας, η οποία διενεργεί την σχετική προανάκριση».

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη