ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλογή τροφίμων από τη νεολαία των ΑΝ.ΕΛ.

Συλλογή τροφίμων από τη νεολαία των ΑΝ.ΕΛ.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας.

Μέλη και στελέχη της Νεολαίας, μαζί με τον Γραμματέα Ανέστη Χατζηθεοδοσίου και τη Πρόεδρο Μανταλένα Παπαδοπούλου συμμετείχαν εθελοντικά στη προσπάθεια αυτή τη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και βρέθηκαν στο Περιστέρι, έξω από την ελληνική επιχείρηση «Σκλαβενίτης» την οποία ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική, αφού φαίνεται πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης, η αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο παραμένει.

Η ανακοίνωση αναφέρει της Νεολαίας των ΑΝΕΛ αναφέρει:

«Όπως επαναλαμβάνουμε πάντα, γνωρίζουμε πως κάθε τέτοια βοήθεια είναι ελάχιστη στην Ελλάδα των 6.300.000 ανθρώπων στο όριο της φτώχειας, και πως η μόνη λύση μπορεί να έρθει με πολιτική βούληση. Όσο όμως παραμένει μια συγκυβέρνηση που οδηγεί όλο και περισσότερους συμπολίτες μας στην εξαθλίωση, εμείς στο μέτρο του δυνατού θα συνεχίζουμε από τη πλευρά μας να στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέρος των τροφίμων που συλλέξαμε κατευθύνθηκαν ήδη μέσω της Γραμματέως Αλληλεγγύης του Κινήματος κ. Μίκας Παπασέβου για τη κοινωφελή δράση της Ιεράς Μονής του Προφήτη Ηλία Παρνασσίδος στη Φωκίδα, η οποία στηρίζει τις άπορες οικογένειες της περιοχής, και ένα άλλο μέρος θα δοθεί τις επόμενες μέρες σε άπορες οικογένειες της Αθήνας.»

Η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και παιχνιδιών συνεχίζεται στα γραφεία της Νεολαίας όλο το χρόνο.