ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουράκος: Τι τάζει ο Τσίπρας στους ανεξάρτητους;

Κουράκος: Τι τάζει ο Τσίπρας στους ανεξάρτητους;

Κυβέρνηση εθνικού σκοπού που θα διαπραγματευτεί το χρέος, θα προχωρήσει τη συνταγματική αναθεώρηση και θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, ζήτησε ο Ιωάνης Κουράκος από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

Ο βουλευτής επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το δικαίωμα να αναβάλλει αυτά τα αιτήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, είπε και χαρακτήρισε μη σοβαρές και επικίνδυνες τις καταγγελίες για χρηματισμό και αποστασία βουλευτών αναρωτώμενος αν και ο κ. Τσίπρας τάζει κουμπαρά στους ανεξάρτητους βουλευτές που συναντά φανερά ή παρασκηνιακά.

«Αναρωτιέμαι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που συναντά ο αρχηγός σας, φανερά ή μυστικά τι τους τάζει; Κουμπαρά; Θέση στο ψηφοδέλτιο; Θα δεχθείτε και βουλευτές που έχουν ψηφίσει μνημόνια; Θα γίνετε πλυντήριο», είπε.

Ο βουλευτής απευθύνθηκε όμως και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι δεν έχει δρομολογήσει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για εθνική συνεννόηση.

«Πιστεύετε μήπως ότι είστε ο Μεσίας και ο μόνος που έχετε τις λύσεις; Ότι είστε ο μόνος που είστε σε θέση να τις εφαρμόσετε; Δεν μπορείτε.

Ανταποκριθείτε στο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας για εθνική συνεννόηση. Ή θα συνεχίσετε να λέτε εγώ ή το χάος;».

Σχετικές ειδήσεις