Ολοκληρώνεται η επίσκεψη Μοσκοβισί

Newsbomb

Με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «κλείνει» η επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί

Ο κ. Μοσκοβισί, σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, έχει συνομιλίες με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Στη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα δοθεί στις 12:00

Χθες, Δευτέρα, 15/12, το πρωί ο Γάλλος Επίτροπος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Το βράδυ παρακάθισε σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του από τον πρωθυπουργό, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός.

Παρόντες ήταν οι υπουργοί Γκίκας Χαρδούβελης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Σκρέκας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου.

Σημειώνεται πως κατά τις χθεσινές τους δηλώσεις ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις σημείωσε ότι απαιτούνται περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, για την Ελλάδα, αλλά και για όλες τις χώρες της ευρωζώνης.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved