Νέα δημοσκόπηση: Στις 4 μονάδες η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Newsbomb

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε απόσταση « καθαρής εκλογής» τεσσάρων μονάδων από τη ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση που πρόκειται να δημοσιοποιηθεί απόψε από τηλεοπτικό σταθμό.

Η διαφορά είναι στο 3,9%, κατά τι μικρότερη από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας που ήταν ελάχιστα πάνω από το 4%.

Το κόμμα του Γ. Παπανδρέου φαίνεται να φτάνει λίγο πάνω από το 3% σε αυτή τη φάση.

Συνολικά η εικόνα, από τις κρυφές μετρήσεις του Σαββατοκύριακου, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πριν την κάλπη εμπεδωμένο ένα ποσοστό υψηλότερο κατά 6-7 μονάδες μπροστά από τη δεύτερη ΝΔ. Υπολογίζεται περίπου στο 33% για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και γύρω στο 25-26% για τη ΝΔ, το ποσοστό της οποίας εξαρτάται ευθέως από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αν η ΧΑ πέσει στο 6% από 10% που μπορεί να φτάσει, τότε η ΝΔ ενισχύεται σημαντικά.

Για το κόμμα του ΓΑΠ, ενώ οι μετρήσεις του Σαββατοκύριακου το έφερναν κοντά στο 1%, εντούτοις, οι δημοσκόποι αναμένουν υψηλότερο ποσοστό και από αυτό του ΠΑΣΟΚ το οποίο στις ίδιες μετρήσεις ήταν στο 3%.

Η εκτίμηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να χάσει υψηλό ποσοστό από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το οποίο «κόβει» κυρίως από το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved