Ραχήλ Μακρή στο Newsbomb: Οι εγχώριοι μνημονιακοί διαψεύστηκαν!

Βασίλης Σκουλαράκος

Για αναμενόμενα αποτελέσματα στην πρώτη προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης στις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους δανειστές στο Eurogroup έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή καταλογίζοντας ...προθέσεις έναντι της νέας κυβέρνησης των μνημονιακών πόλων της χώρας.

Κατηγορηματική ότι «οι προσδοκίες των μνημονιακών κομμάτων της αντιπολίτευσης για αποτυχία των διαπραγματεύσεων, GREXIT και άδεια ΑΤΜ διαψεύστηκαν πανηγυρικά», εμφανίστηκε μιλώντας στο Newsbomb.gr η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.

Αναφερόμενη στο συνέδριο των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 11 Φεβρουαρίου 2015 τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε στους εταίρους μας ένα κοστολογημένο πρόγραμμα χρηματοοικονομικής σταθερότητας και βιωσιμότητας, αναδιάρθρωση του χρέους με γνώμονα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Η Ραχήλ Μακρή επανέλαβε την κοινή εκτίμηση ότι η «συγκεκριμένη συνεδρίαση του Eurogroup δεν αποσκοπούσε στη λήψη απόφασης, αλλά στην ενημέρωση των εταίρων για τις ελληνικές θέσεις και προτάσεις».

«Χθες η Ελλάδα έβαλε φρένο στον κατήφορο της ανούσιας λιτότητας και της καταστροφικής ύφεσης», υπερτόνισε η βουλευτής και διαμήνυσε ότι η χώρα ανέκτησε την εθνική της αξιοπρέπεια.

Καταλήγντας η κυρία Μακρή επαναβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης για διασφάλιση ουσιαστικής κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης συνεχίζονται με σύμμαχο τον ελληνικό λαό.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved