«Αφού είναι να το ζήσουμε, ας το απολαύσουμε»

Newsbomb

Αρκετά ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος λίγο πριν μπει...

Αρκετά ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος λίγο πριν μπει στην αίθουσα του 2ου ορόφου της Βουλής, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο πρώην υπουργός είπε πως πρόκειται για μία ακόμα μάχη και πως στην πολιτική πρέπει να τα περιμένεις όλα, προσθέτοντας «αφού είναι να το ζήσουμε και αυτό, τουλάχιστον ας το απολαύσουμε».

Ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θα πει στα μέλη της επιτροπής, τόνισε όμως με νόημα πως η επιτροπή εξοπλισμών που θα ερευνήσει την εκτέλεση των συμβάσεων με τα υποβρύχια και αφορούν από τη λήξη της δικής του θητείας έως σήμερα, θα έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει και κάποιες σπόντες, όταν, περνώντας έξω από τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε «δεν κατάλαβα ότι είναι γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πολύ άδεια μου φάνηκαν».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδωσε, τέλος στους δημοσιογράφους, ένα χρονολόγιο για την υπόθεση των υποβρυχίων, το οποίο έχει ως εξής:

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved