ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι στηρίζει την καταπολέμηση της διαφθοράς

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι στηρίζει την καταπολέμηση της διαφθοράς

Τη στήριξή του στο έργο του υπουργού Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3) με τον υπουργό.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε για περισσότερο από μία ώρα, συμμετείχε και ο Βασίλης Μαρκής, πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με το Ποτάμι.

«Από την πρώτη ομιλία μου στη Βουλή είχα δηλώσει ότι είμαστε στο πλευρό του κ. Νικολούδη στην προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς. Το ίδιο του επανέλαβα και σήμερα», είπε ο κ. Θεοδωράκης και προσέθεσε ότι «το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες απόψεις, με τη βοήθεια και του κ. Μαρκή στα θέματα της διαφάνειας και της διαφθοράς, θέματα στην αντιμετώπιση των οποίων η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πίσω».

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, ο υπουργός Επικρατείας τούς ενημέρωσε για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει. «Μιλήσαμε για το "πόθεν έσχες" και για την προσπάθεια να σπάσουν τα αμαρτωλά τρίγωνα πολιτικής-μίντια-τραπεζών και οικονομικά ισχυρών», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συμπλήρωσε: «Συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε μια συνεργασία, καθώς υπάρχουν στελέχη του Ποταμιού που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε εδώ, είμαστε στο πλευρό του υπουργού γι' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την οποία και οι δύο αποκαλούμε μεγάλη πατριωτική προσπάθεια».

Σχετικές ειδήσεις