ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Bild ενοχλήθηκε και μας τα... έψαλε

Η Bild ενοχλήθηκε και μας τα... έψαλε

Την άδεια της Bild θα πρέπει να ζητά εφεξής η κυβέρνηση πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση, διότι αν δεν συμφωνεί η γερμανική φυλλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του θα κληθούν να απολογηθούν...

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε σήμερα (21/05) το έντυπο-ορισμό του κιτρινισμού; Η συζήτηση περί ενδεχόμενης κλήσης των Κριστίν Λαγκάρντ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προκειμένου να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια.

«Είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του με την Ελλάδα. Όχι μόνο ξεχνούν το πρωί τι έχουν πει το βράδυ, αλλά θέλουν να καλέσουν την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για να καταθέσουν στην ελληνική Βουλή. Πρόκειται για τις συνθήκες υπό τις οποίες η Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έσωσαν τους Έλληνες το 2010 από την απόλυτη συντριβη. Άλλα προβλήματα δεν έχουν;», διερωτάται η Bild, παρότι γνωρίζει καλά ότι έχουμε χιλιάδες προβλήματα, πολλά εκ των οποίων έχουν προκληθεί εξαιτίας της πολιτικής της Μέρκελ και των συνεργατών της.

«Η Ευρώπη περιμένει εδώ και μήνες συγκεκριμένες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις και την αποδοχή αυτών από την Αθήνα. Μάταια!», σχολιάζει ο «αρθρογράφος».

Σχετικές ειδήσεις