ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός - Ο Παύλος Χαϊκάλης νέος υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων

Ανασχηματισμός - Ο Παύλος Χαϊκάλης νέος υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων

Υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων αναλαμβάνει ο βουλευτής Αττικής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/07/2015).

Ο κ. Χαϊκάλης γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1959 στο Κατάκολο Αχαΐας.

Είναι ηθοποιός και απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου.

Σημείωσε λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Είναι βουλευτής Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) και τα τελευταία χρόνια ήταν αρμόδιος Τομεάρχης Εργασίας του κόμματος.

Ο κ. Χαϊκάλης, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να τον τοποθετήσει στη θέση του Δημήτρη Στρατούλη, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

"Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού, προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας, με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.

Έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συμβάλλω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας, με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική".

Σχετικές ειδήσεις