ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live Blog: Σε τεντωμένο σχοινί η συνοχή της κυβέρνησης στην αποψινή ψηφοφορία

Live Blog: Σε τεντωμένο σχοινί η συνοχή της κυβέρνησης στην αποψινή ψηφοφορία

Η αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων είναι το πιο κρίσιμο σημείο για τη συνοχή της κυβέρνησης και για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων -  Η συζήτηση αναλώθηκε σε γενικότητες και αοριστολογίες χωρίς να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση επί των μέτρων που περιλαμβάνουν τα προαπαιτούμενα - Στη διάσκεψη των Προέδρων αποφασίστηκε η διαδικασία να ολοκληρωθεί αργά, μετά τα μεσάνυχτα και κατόπιν να διεξαχθεί ψηφοφορία. 

Το Newsbomb.gr παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και σας μεταφέρει έγκαιρα και έγκυρα όλα όσα τεκταίνονται απόψε στη Βουλή - Τι θα κάνουν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας, ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ήδη η πρόεδρος της Βουλής με ομιλία της στις επιτροπές άσκησε δριμεία κριτική, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με γραπτή του δήλωση τόνισε ότι αυτές τις ώρες δεν χρειάζονται υψηλοί τόνοι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου έστειλε επιστολή και στον πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το μεσημέρι της Πέμπτης συναντάται μετά από αίτημά της με τον Αλέξη Τσίπρα.

O Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του ομολόγησε ότι η κυβέρνησή του έχασε στη διαπραγμάτευση, ωστόσο όπως είπε ο ίδιος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει οικειοθελώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε γραπτή του δήλωση τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για καρέκλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Είστε νέος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

«Εμείς πράγματι θα είχαμε υψηλότερα πλεονάσματα, αλλά θα είχαμε ανάπτυξη και όχι ύφεση. Μας ρίξατε για να μην αισθανθούν οι πολίτες τους καρπούς των θυσιών των προηγούμενων ετών», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Όλες οι εξελίξεις στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις