ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Περίμενα να γίνουν πολλά περισσότερα για το μεταναστευτικό

Κακλαμάνης: Περίμενα να γίνουν πολλά περισσότερα για το μεταναστευτικό

Μείζον θέμα, χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας πως περίμενε πολύ περισσότερα «αντί υποσχέσεων, προθέσεων και σχεδίων μακρόπνοης πολιτικής».

Με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του για την παράνομη μετανάστευση, τόνισε πως από τον πρωθυπουργό της χώρας προσδοκούσε να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις, που θα δίνουν άμεσες λύσεις, χωρίς να λογαριάζει το κομματικό και (μελλοντικό) ψηφοθηρικό κόστος.

Δήλωσε, πάντως, ότι τον ικανοποιεί το γεγονός, ότι ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι κάνει αποδεκτές προτάσεις, τις οποίες είχε καταθέσει και αποτελούσαν κατευθυντήρια γραμμή της ΝΔ από το 2008.

«Το μεταναστευτικό είναι ένα μείζον θέμα για την Ελλάδα του 2015, που ταλανίζεται από την οικονομική κρίση. Δυστυχώς, η σημερινή παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή δεν νομίζω ότι έπεισε κανέναν πως η τωρινή κυβέρνηση έχει τη βούληση να προχωρήσει σε τομές, ώστε να αποτρέψει τη μετατροπή ολόκληρης της επικράτειας σε "Πεδίον του 'Αρεως"», καταλήγει στη δήλωσή ο κ. Κακλαμάνης.

Σχετικές ειδήσεις