Ανοιχτός σε συνεργασία με την Κωνσταντοπούλου ο Γκλέτσος – Κατεβαίνει στις εκλογές η «Τελεία»

Newsbomb

«Ορθάνοιχτο» - ακόμα και προεκλογικά - άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (αν προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος) ο Απόστολος Γκλέτσος, ανακοινώνοντας την… κάθοδο της «Τελείας» στις επερχόμενες εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο κ. Γκλέτσος αποκάλυψε ότι στην περίπτωση που η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει δικό της κόμμα, η «Τελεία» θα συνεργαζόταν μαζί της ακόμα και προεκλογικά, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε χαρακτηριστικά «είναι μια γυναίκα που έχει βιογραφικό και μένει πιστή στις απόψεις της».

Παράλληλα, αφού απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με όποια κυβέρνηση αναδειχθεί στις εκλογές, αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα του κόμματός του, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι αυτά θα καλυφθούν με τη μέθοδο του ρεφενέ, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας λογαριασμός στον οποίο μέλη και φίλοι του κόμματος θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα.

Σχετικά με τους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια της «Τελείας», ο κ. Γκλέτσος διευκρίνισε ότι δεν ήθελε ο ίδιος να επιλέξει πρόσωπα, γι' αυτό και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα καταλάμβαναν τις πρώτες θέσεις προθυμοποιήθηκαν να παραχωρήσουν τις θέσεις τους σε άλλους υποψήφιους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθεί μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία στελέχη της «Τελείας» θα δίνουν οδηγίες στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν με τα «κόκκινα δάνεια».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved