«Εκτοξεύει λάσπη και ψέματα» λέει η Βούλτεψη για τον Σκουρλέτη

Newsbomb

«Εκτοξεύει λάσπη και ψέματα. Αυτό έπραξε και σήμερα το πρωί από το Μέγκα», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας τον τέως υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη ότι έχει παντελή άγνοια για οτιδήποτε.

Η κ. Βούλτεψη υποστήριξε ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί ή κάνει πως αγνοεί ότι το τηλεοπτικό σήμα, από το 2011,είναι ψηφιακό και όχι αναλογικό και επομένως το φάσμα είναι άπειρο.

«Και οι άδειες στις δημοκρατίες δεν δίνονται από τις κυβερνήσεις αλλά από το ΕΣΡ. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά ένα δημοσιογραφικό μοντέλο τύπου ...Τσάβες» πρόσθεσε.

Επιπλέον, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη ότι το πρωί αναφέρθηκε ψευδώς για την ίδια, τουλάχιστον δύο φορές και με δύο διαφορετικές αφορμές. Τη δεύτερη με κατηγόρησε ότι ...έδιωξα τα χρήματα από τις τράπεζες! Μέσα στον πανικό του δεν ξέρει πια τι να κάνει και τι να πει», σημείωσε και παρέθεσε δύο δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη πριν και μετά το τρίτο μνημόνιο. Μία στις 20 Μαρτίου 2015 στον ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός αν περιλαμβάνει έστω και ένα μνημονιακό μέτρο» και μία στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, όπου επίσης, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Αν πηγαίναμε ακόμη μία εβδομάδα παραπέρα τη διαπραγμάτευση, τότε θα πηγαίναμε σε δελτίο στα καύσιμα».

«Κατά τα λοιπά, ο κ. Σκουρλέτης επιμένει ότι εμείς κινδυνολογούμε...», σχολίασε η κ. Βούλτεψη.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved