Εκλογές 2015: Φραστική επίθεση κατά Βαρουφάκη (pics&vids)

Newsbomb

Σε εκλογικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου ψήφισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος δεν συμμετέχει στις εκλογές - Τί είπε για την υπόθεση Φλαμπουράρη και για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπραςστέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείομ - Δέχθηκε επίθεση από μέλος της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

«Μου είναι αδύνατον να υποστηρίξω ένα κόμμα που δεσμεύεται να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να αποτύχει. Η πραγματικότητα από Δευτέρα θα αποδομήσει τον παραλογισμό του προγράμματος, το οποίο δεν βγαίνει, είναι αδιέξοδο».

Ο κ. Βαρουφάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό είπε: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω τέτοιου είδους σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή ζωή φίλων».

Ο κ. Βαρουφάκης ρωτήθηκε επίσης να σχολιάσει την υπόθεση Φλαμπουράρη, «από τη στιγμή που δεν έχω όλα τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή», απάντησε.

Ο Βαρουφάκης την ώρα που ψηφίζει.

Ο κ. Βαρουφάκης μετά την έξοδό του από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα μέλος της της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία του είπε: «Είμασταν τοσο κοντα σας και εσείς απομακρυνθήκατε».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα ExitPolls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved