Γεωργιάδης: Να καταλήξει άμεσα σε απόφαση η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ

Newsbomb

Άμεση απόφαση για τη διαδικασία εκλογής προέδρου ζητά από την ΚΕΦΕ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωγιάδης σημείωσε ότι στη συνεδρίαση επετεύχθη συμφωνία μεταξύ και των τεσσάρων υποψηφίων και για το αντίτιμο και για την διαδικασία.

Όμως όμως συμπλήρωσε: «Την τελευταία στιγμή και ενώ ήμασταν σε διαδικασία ανακοίνωσης της εν λόγω συμφωνίας ένας από τους συνυποψηφίους με τρόπο πρωτόγνωρο αποφάσισε να υπαναχωρήσει απ’ αυτήν».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα η ενότητα του κόμματος. Συμπλήρωσε δε ότι κράτησε ενσυνείδητα χαμηλούς τόνους μέχρι τώρα, ενώ έκανε λόγο για «συνεχόμενες παλινωδίες στη διαδικασία και αμφισβήτηση του καταστατικού, με αποτέλεσμα να δίνεται ιαφορετική εικόνα στους πολίτες από αυτήν που αξίζει η Ν.Δ».

«Η ΚΕΦΕ οφείλει να καταλήξει σε απόφαση σήμερα χωρίς καμία περαιτέρω αναβολή. Η συνέχιση αυτής της εικόνας βλάπτει και την ΝΔ και τη διαδικασία, εκτός, και αν ο τελικός στόχος είναι είτε να μην γίνουν καθόλου αυτές οι εκλογές είτε να γίνουν με τη δυνατή μικρότερη συμμετοχή έτσι ώστε η διαδικασία να καταλήξει να είναι παντελώς ελεγχόμενη από τους μηχανισμούς», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε δε ότι «δεν φοβόμαστε την δημοκρατία και η Ν.Δ. δεν μπορεί να φοβάται την ψήφο των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέλει να εκπροσωπήσει και να κυβερνήσει. Την κοινωνία την θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved