Γεωργιάδης: Κατεβαίνω στη μάχη για να γίνω αρχηγός της ΝΔ

Newsbomb

Στην… πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα πως αν εκλεγεί στην προεδρία της ΝΔ, θα ορίσει δύο αντιπροέδρους, απάντησε άμεσα ο επίσης υποψήφιος, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν κατεβαίνω σε αυτήν την εκλογική μα΄χη για να γίνω αντιπρόεδρος του κ.Τζιτζικώστα», υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για την προεδρία του Κόμματος, Αδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

Υπεραμυνόμενος του αγώνα που επί δυόμιση χρόνια έδωσε με την Νέα Δημοκρατία, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρξα υπουργός του Αντώνη Σαμαρά και κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος και είμαι πολύ υπερήφανος που υπήρξα υπουργός κυβερνήσεως της ΝΔ και πολύ υπερήφανος που υπήρξα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Αντώνη Σαμαρά. Κανένας δεν μπορεί να διεκδικεί την ηγεσία της Ν.Δ. αποστασιοποιούμενος από τους αγώνες που έδωσε η Ν.Δ. για να κρατήσει την Ελλάδα όρθια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και δεν μπορεί να γίνει, διότι στις 20 Ιανουαρίου δώσαμε μια σκληρή μάχη, όσοι τη δώσαμε, για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια και να μην έρθει αυτή η λαίλαπα και η συμφορά του ΣΥΡΙΖΑ που τελικώς ήρθε. Και δεν μπορεί τώρα που δικαιώνονται όλα όσα λέγαμε τότε - γιατί εμείς τι λέγαμε τότε; Δεν προειδοποιούσαμε για όλα όσα συμβαίνουν; Όλα όσα συμβαίνουν, τα είχαμε πει».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved