Επίθεση Τζιτζικώστα από τα Ιωάννινα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Newsbomb

Με επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την κεντρική του ομιλία στα Ιωάννινα ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τόνισε πως αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας, δεν είναι απλώς μία κρίση, είναι μία παρακμή.

Ο κ. Τζιτζικώστας σε υψηλούς τόνους, επέκρινε τον πρωθυπουργό για τον χειρισμό του στο μεταναστευτικό και είπε:

«Σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό πρόβλημα ο πρωθυπουργός έπρεπε να απαιτεί ενισχυτικές λύσεις ασφαλείας και από τον ΟΗΕ και από την Ε.Ε και όχι να συγκαλύπτει με άγνωστο ποια ανταλλάγματα, πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η βαθειά άγνοια του προβλήματος, είναι αδιανόητα ρηχή για πρωθυπουργό. Η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, δεν κρύβεται πια, μας κάνει να ανησυχούμε βαθειά, για το πότε θα γίνει το μεγάλο λάθος».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ ανέφερε μεταξύ άλλων, πως οι πολίτες, μετά από 6 χρόνια λιτότητας και θυσιών πρέπει να ξέρουν, ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος. Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία έπρεπε να είναι μία γροθιά, την αποστραγγίζουν για να στηριχθεί το παλιό. «Αυτό κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας ως γνήσιος εκφραστής του παλιού. Αυτή είναι η αποστολή του, να μην αλλάξει τίποτα από τα παλιά συστήματα», πρόσθεσε.

Ο κ.Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν την χώρα, στο χειρότερο σημείο να αγωνίζεται πάλι, για να μην πέσει στο γκρεμό». Η κυβέρνηση τους, αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη. Αυτό που θέλουν είναι να στήσουν το παλιό κομματικό κράτος των φίλων και των κομματαρχών τους . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πια αποδεδειγμένα, η χειρότερη κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved