ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανούσης:Δεν έδωσα εγώ τους διαλόγους, αλλά η κυβέρνηση

Πανούσης:Δεν έδωσα εγώ τους διαλόγους, αλλά η κυβέρνηση

Δεν έδωσα εγώ τους διαλόγους και δεν προέρχονται από τα δικά μου έγγραφα - Θεωρώ λογικό επακόλουθο να έχει δοθεί από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να τεκμηριωθεί ακολούθως η μήνυση εναντίον μου, τόνισε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Ταξής και Προστασίας του Πολίτη.

Όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξή οι διάλογοι αυτοί που άκουσε «δεν του θυμίζουν τίποτα», επομένως δεν μπορεί να προέρχονται από τα έγγραφα που αυτός έχει στη διάθεσή του και έχει καταθέσει στην εισαγγελία.

Ο κ. Πανούσης δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, δηλώνοντας πως «δεν πίστευε ότι μια κυβέρνηση μπορεί να έχει στρατό», που να δρα υπερασπιζόμενος τις θέσεις της με κάθε μέσο, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποιεί την «συναίνεση» ως «πολιτικό τρικ».

Αισθάνομαι ότι η βασική αρχή της Αριστεράς που είναι η διαφάνεια, η προσωπική πολιτική ευθύνη δεν τηρούνται, τόνισε. Έχω ζητήσει από τον κύριο Τσίπρα να τον δω, δεν είχα απάντηση, αλλά δεν τον κατηγορώ γι' αυτό, έχει άλλα βάσανα τώρα, είπε ακόμα ο κύριος Πανούσης και επισήμανε: «Η Αριστερά δεν μπορεί να είναι έτσι, να προσπαθεί να φτιάχνει πολιτικά θολά τρικ».

Ο πρώην βουλευτής τόνισε «Θεωρώ λογικό επακόλουθο, οι διάλογοι αυτοί να δόθηκαν σε μέσα ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να μπορούν στην συνέχεια να τεκμηριώσουν την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον μου» πρόσθεσε ο κ. Πανούσης και πρόσθεσε . «Παρακολουθώ λίγο την άλλη πλευρά, και με θλίβουν αυτά που συμβαίνουν. Να φοράνε τις γραβάτες και να πηγαίνουν να καταθέτουν μήνυση κατά του Πανούση. Δεν υπάρχει ένα έγγραφο, εγώ δεν έχω δώσει τίποτα, είναι διαρροή διαλόγων που ούτε κατά διάνοια δεν έχω δώσει, και δεν μου θυμίζουν και τίποτα από όσα έχω», κατέληξε

Σχετικές ειδήσεις