Εκλογές ΝΔ - Νέος «πονοκέφαλος»: Η εταιρία που αποκλείστηκε ζητά πάγωμα της διαδικασίας!

Newsbomb

Νέα προβλήματα ανακύπτουν ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ καθώς η εταιρεία «Έξυπνα Συστήματα» προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Η εταιρία κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του κόμματος ζητώντας να παγώσει η εκλογική διαδικασία, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Η «Έξυπνα Συστήματα», σε ανακοίνωσή της, καταγγέλει τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα επέλεξε τη Vodafone για να «τρέξει» τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «Μετά την αποτυχία διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στις 22/11, λάβαμε γνώση και ανταποκριθήκαμε στην νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία και τη λειτουργία του συστήματος εκλογής προέδρου, της Νέας Δημοκρατίας. Η εταιρεία μας ως γνωστόν όχι μόνο έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για την κατασκευή και λειτουργία του συστήματος της εκλογικής διαδικασίας, αλλά το παρουσίασε σε πλήρη λειτουργία. Επιπλέον ανταποκρίθηκε πλήρως, σε ό,τι ζητήθηκε από την Νέα Δημοκρατία, σε ασφυκτικό χρονικό περιβάλλον, με σκοπό να εγγυηθεί προς τα μέλη των επιτροπών, την δυνατότητα μας ώστε η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας να είναι αδιάβλητη. Όλα αυτά μέχρι και την Τετάρτη 02/12 οπότε και παραλάβαμε δείγμα του τεχνολογικού εξοπλισμού, (tablets) με σκοπό να μην χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και να προχωρήσουμε στις ανάλογες παραμετροποιήσεις. Ενώ μέχρι τότε γνωρίζαμε ότι καμία άλλη εταιρεία δεν είχε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο, τόσο για το τεχνικό όσο και για το οικονομικό κομμάτι, εργαζόμασταν με το σύνολο του δυναμικού μας για την ασφαλή διενέργεια των εκλογών την 13η του Δεκέμβρη. Τότε μια επιστολή αποδείχθηκε ικανή να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της πρόσκλησης ενδιαφέροντος αλλά και μέχρι εκείνης της στιγμής, αντιληψής μας ότι αναλαμβάναμε το εν λόγω έργο. Συγκεκριμένα γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δηλώνει με επιστολή παρακαλώ, ότι μπορεί να αναλάβει την διαδικασία εκλογής προέδρου,όχι για τις 13/12 όπως είχε ζητηθεί αλλά για τις 20/12,αξιολογώντας επιπλέον παντελώς αναρμοδίως οτι εάν γίνουν οι εκλογές στις 13/12 έχουν ποσοστό αποτυχίας 20 με 25%.Η ΚΕΦΕ χωρίς να έχει στα χέρια της καμιά τεχνική ή οικονομική προσφορά από την εν λόγω εταιρεία, με δεδομένη τη δύναμη του μεγέθους, του ονόματος και μόνο, επιλέγει να συνεργαστεί μαζί της».

«Για τις ευθύνες, τις παραλείψεις αλλά και την παραπλανητική συμπεριφορά του μηχανισμού, η εταιρεία μας θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη όπως οφείλει για να προστατέψουμε το κύρος μας καθώς προσπάθησαν να μας προβάλλουν ως μια μικρή και άσημη εταιρεία, πράγμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα καθόσον η εταιρεία μας με πολυετή παρουσία στην Ελληνική αγορά έχει εκτελέσει με επιτυχία πάρα πολλά έργα αναλόγων πιεστικών απαιτήσεων και έχει ενεργή πελατειακή βάση πάνω από 6500 χιλ. ΑΦΜ» αναφέρεται επίσης.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved