Εκλογές ΝΔ - Κακλαμάνης: Φαβορί για το δεύτερο γύρο ο Μεϊμαράκης

Newsbomb

Για «ντέρμπι στο δεύτερο γύρο» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, σε δηλώσεις του προβλέποντας ότι φαβορί είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Βήμα, ρωτήθηκε για το «σύνθημα “παλιό και νέο” που χρησιμοποιούν οι κ.Μητσοτάκης και Γεωργιάδης ως αντίστιξη στον κ. Μεϊμαράκη και σημείωσε: «Για το παλιό και το νέο μου κάνει λίγο εντύπωση, γιατί ενώ λέει ότι δεν θέλει να ακούει και να βλέπει στα μάτια του τον Τσίπρα, υιοθέτησε το σύνθημά του, και αυτός και ο Κυριάκος, και λιγάκι αυτό μου κάνει εντύπωση».

Για το δεύτερο γύρο εκτίμησε ότι «θα είναι ένα ντέρμπι, που υπάρχει όμως φαβορί, και το φαβορί κατά την άποψή μου είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης».

Ρωτήθηκε δε για το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη και απάντησε: «Υπήρχε ένα κενό σε ό,τι αφορά στον κύριο Χαρδούβελη για το 5μηνο-6μηνο, που ήταν σύμβουλος του Λουκά Παπαδήμου, και που βάσει του νόμου έπρεπε οι σύμβουλοι των πρωθυπουργών να υποβάλλουν και αυτοί πόθεν έσχες. Αυτό το πόθεν έσχες δεν υποβαλλόταν στην επιτροπή της Βουλής αλλά στην Αρχή που προΐστατο τότε ο κ. Νικολούδης».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved