Νικολόπουλος: «Τιμούμε την θλιβερή επέτειο των Ιμίων και την κοίμηση του Μακαριστού Χριστόδουλου»

Μάνος Πιτσιδιανάκης

Η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία, σήμερα τέλεσε μνημόσυνο για να τιμήσει τους τρεις ήρωες των Ιμίων -Χρ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκος και Εκ. Γιαλοψός- καθώς και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που πέρασαν οκτώ χρόνια από την εκδημία του.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος αμέσως μετά το μνημόσυνο απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε:

«Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος των ΙΜΙΩΝ. Ο Πάγκαλος ήταν στο στούντιο του MEGA αντί να είναι στην αίθουσα επιχειρήσεων τους στρατιωτικούς και ο Σημίτης έφερε τον αρχηγό των Ενόπλων δυνάμεων στο γραφείο του.

Όπου δεν δέχθηκε τον αρχηγό της ΚΥΠ που περίμενε έξω από το γραφείο του. Ο Πάγκαλος χωρίς τσίπα, είπε ότι δεν υπάρχει θέμα Ελληνικής σημαίας γιατί θα την πάρει ο αέρας. Στις 31 Ιανουαρίου 1996 ο Σημίτης γκρίζαρε το Αιγαίο με αρχή τα Ελληνικά ΙΜΙΑ, ευχαριστώντας μάλιστα τους Αμερικανούς.Ο Μακαριστός Χριστόδουλος -που σήμερα κάναμε το μνημόσυνο του- μας καλεί: «Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του. Το έχει κατ΄ επανάληψη αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη.Για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει, για να υπερασπιστούμε ότι κινδυνεύει.»

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved