ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντζιμάνης: Δημοσιογραφικοί κύκλοι φταίνε για τα επεισόδια της Κοζάνης!

Ντζιμάνης: Δημοσιογραφικοί κύκλοι φταίνε για τα επεισόδια της Κοζάνης!

Αυτό το εκστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ντζιμάνης αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κοζάνη.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο Γιώργος Ντζιμάνης υποστήριξε πως «δημοσιογραφικοί κύκλοι» -τους οποίους φυσικά δεν κατονόμασε, «σήκωσαν» την εκδήλωση, διέδωσαν και παρακίνησαν τους αγρότες. Δημιουργήθηκε ένταση, αλλά τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε και έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

«Όμως, μετά από λίγο ήρθε από το Αντίγονο, από το Αμύνταιο και δεύτερο κύμα αγροτών. Εκείνοι δεν ήρθαν για συζήτηση αλλά για φασαρία, με μαύρες σημαίες και φωνές», υποστήριξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ήταν τα ίδια άτομα που είχαν ματαιώσει πρόσφατα στο Αμύνταιο και άλλη εκδήλωση με θέμα το αγροτικό.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ανέφερε ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα υπάρξουν βελτιώσεις μέσα από διάλογο.

«Ασφαλώς τον νόμο, τον οποίο λένε τα κανάλια, αυτός δεν είναι για ψήφιση και δεν θα τον ψηφίσουμε. Αλλά ο νόμος ο οποίος θα προέλθει μετά από διάλογο και ανάλογες ρυθμίσεις θα τον ψηφίσουμε», δήλωσε και κατέληξε λέγοντας: «Περιμένουμε να εξελιχθεί ο διάλογος γιατί στην ουσία δεν είναι κάποιο νομοσχέδιο το οποίο ήρθε στη Βουλή».

Σχετικές ειδήσεις