ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Δρίτσα

Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Δρίτσα

«Φαρσοκωμωδία» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με τον ΟΛΠ και το ΤΑΙΠΕΔ, η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνει «Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”. Πρόκειται πλέον για μια Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα. Φύγετε».

Αντίστοιχα, το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης Σύριζα συνεχίζεται… Σήμερα είχαμε πρωινή παράσταση με νούμερο Θεόδωρου Δρίτσα.Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα ως θεατής.Όμως αυτό που πραγματικά ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί είναι η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία.Αφού, αποδεδειγμένα πια, δεν μπορούν να σοβαρευτούν, ας κατεβάσουν την κακόγουστη παράσταση,Έλεος πια!»

Παραίτηση Δρίτσα ζητά το Ποτάμι: «Οι δηλώσεις Δρίτσα είναι άλλη μια πράξη στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Δρίτσας είναι υπουργός. Με αυτά που λέει θέτει σε αμφισβήτηση κεντρικές αποφάσεις και υπονομεύει και τη διαπραγματευτική θέση της χώρας ενόψει αξιολόγησης. Ή πρέπει να εγκαταλείψει την καρέκλα του ή πρέπει ο κ. Τσίπρας να του πει να την εγκαταλείψει»