ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιδίδεται σε νέο ριφιφί στα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιδίδεται σε νέο ριφιφί στα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπολύει σήμερα, Μ. Τρίτη (26/04/2016) η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την απόφαση συγκέντρωσης των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος.

«Πριν από ένα χρόνο, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ξεκίνησε τον αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό. Άδειασε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων. Πήρε τα διαθέσιμα από τους Οργανισμούς του Δημοσίου, τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει νέο ριφιφί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση σπάει τους κουμπαράδες και παίρνει τη λιγοστή ρευστότητα που έχει απομείνει από τα Νοσοκομεία, τον ΟΑΕΔ, τον ΕΟΠΥΥ και τη Βουλή. Η Κυβέρνηση αμετανόητη, αποδεικνύει ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη της που ζημίωσαν τους πολίτες και οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει, εξάλλου, το αίτημά της για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, επισημαίνοντας πως «η υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει στη χώρα η κυβέρνηση είναι να φύγει τώρα».

Σχετικές ειδήσεις