ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Κυρίτση: Η πρόκλησή του δεν αφορά μόνο τους πολίτες αλλά και τον πρωθυπουργό

ΝΔ κατά Κυρίτση: Η πρόκλησή του δεν αφορά μόνο τους πολίτες αλλά και τον πρωθυπουργό

Απάντηση στη νέα ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, έδωσε σήμερα, Δευτέρα (08/08/2016) η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι «η νέα πρόκληση του κ. Κυρίτση δεν αφορά μόνο τους πολίτες. Αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό».

«Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις “εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις” στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνηση – Κράτος και να διεκδικεί την ηγεσία οποιασδήποτε συνιστώσας του Κόμματός του. Είναι, όμως, πρόκληση να ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και ληστείες Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν “διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα”, ότι τα στοιχεία σε βάρος τους είναι στα “όρια του γελοίου” και ότι έχουν “στοχοποιηθεί από το Κράτος”», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Και καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Αυτήν τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες. Αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό που έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη των καταζητούμενων ως επιτυχία της Κυβέρνησής τους».

Σχετικές ειδήσεις