Κουμουτσάκος: Στο ίδιο νόμισμα Τσίπρας και Βαρουφάκης

Newsbomb

Γκρίζες διαπραγματεύσεις και επικίνδυνα παιχνίδια με τη δραχμή χρεώνει στον Πρωθυπουργό η ΝΔ, με τον Γ. Κουμουτσάκο να χαρακτηρίζει, τους Τσίπρα και Βαρουφάκη ως «δυο όψεις του ίδιου... νομίσματος».

«Καθήκον μας είναι να μην επιτρέψουμε τη συγκάλυψη» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος για τις αποκαλύψεις του Φρανσουά Ολάντ ως προς τις συζητήσεις που του μετέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αλέξη Τσίπρα για την... εκτύπωση... δραχμών στη Ρωσία.

Με δήλωσή του στο real.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτηρίζει τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη ως «διπλή όψη του ίδιου... νομίσματος» και επαναφέρει, με έμμεσο τρόπο, το αίτημα – δέσμευση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει όλα όσα έγιναν στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου μέχρι το δημοψήφισμα και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου

«Τα όσα αποκαλύπτονται από το Παρίσι είναι συνταρακτικά. Επιβεβαιώνουν ότι στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015, υπήρξαν γκρίζα σχέδια και επικίνδυνα παιχνίδια με την τύχη της χώρας. Επιβεβαιώνουν, ακόμα, πως οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης ήταν 2 όψεις του ίδιου νομίσματος που μπορεί και να μην ήταν το ευρώ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν πλήρως. Είναι καθήκον μας να μην επιτρέψουμε τη συγκάλυψη».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved