«Με τη Φινλανδία ανοίξαμε τον ασκό του Αιόλου»

Newsbomb

Κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τη Φινλανδία σχετικά με το δημόσιο χρέος, άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη...

Κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τη Φινλανδία σχετικά με το δημόσιο χρέος, άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ανοίξαμε τον ασκό του Αιόλου με αυτή τη συμφωνία και δεν ξέρω τι έπεται μετά».

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε, πως θα έπρεπε πρώτα να δεχτεί η Φινλανδία τις πιέσεις των υπολοίπων χωρών, και στη συνέχεια η Ελλάδα να έλθει σε συμφωνία μαζί της.

«Δεν έπρεπε να γίνει. Υποθέτω ότι, ο λόγος ήταν η σπουδή που έπρεπε να επιδείξει η κυβέρνηση, για να ψηφιστεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια και εκεί υπάρχουν ανησυχίες», είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Κατά τα άλλα, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε γενναία μείωση του σπάταλου κράτους και της φορολογίας ενώ χαρακτήρισε έγκλημα την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved