ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ομπάμα: Αυτή είναι η πιθανή ώρα άφιξής του στην Αθήνα - Θρίλερ με το πρόγραμμά του

Επίσκεψη Ομπάμα: Αυτή είναι η πιθανή ώρα άφιξής του στην Αθήνα - Θρίλερ με το πρόγραμμά του

Επίσκεψη Ομπάμα: Περίπου στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (15/11/2016) αναμένεται η άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ επίσημη ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ώρες.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την πολυαναμενόμενη επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται - για λόγους ασφαλείας - σε συνεχή διαμόρφωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα αφιχθεί στην Αθήνα με το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Ομπάμα για το «θεαθήναι»: Τα «δώρα» που δεν θα πάρει η κυβέρνηση

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μπαράκ Ομπάμα θα αφιχθεί την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί κατευθείαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Αργότερα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο τέλος της οποίας οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Το βράδυ της Τρίτης θα παραβρεθεί σε επίσημο δείπνο προς τιμήν του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την Τέταρτη (16/11) θα επισκεφτεί τον Παρθενώνα.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία, πιθανότατα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά την ακύρωση του σχεδίου για τον λόφο της Πνύκας, ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο η ομιλία να γίνει στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο Ομπάμα θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις