ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι θα τα ψάλλουν αύριο στον Τσίπρα

Ποιοι θα τα ψάλλουν αύριο στον Τσίπρα

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλουν στον πρωθυπουργό, αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα δεχθεί αύριο, στις 10.30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, για τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, στις 11:30 την Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων και στις 12:00 την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, με τη χορωδία «Λαλητάδες» και χορευτικό συγκρότημα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη επαναβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωση Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας στην επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του συνεχούς συντονισμού Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας για το Κυπριακό. Στο πλαίσιο αυτό, επανεπιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωση Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας στην επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ. Παράλληλα, ελήφθησαν αποφάσεις για ανάληψη κοινών δράσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».

Σχετικές ειδήσεις