ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Στις 10:00 η προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό

Βουλή: Στις 10:00 η προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό

Στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (18/01/2017) στη Βουλή αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προ ημερησίας συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για το αγροτικό.

Στα ύψη αναμένεται να ανεβαίνει σήμερα το πολιτικό θερμόμετρο, καθώς είναι προγραμματισμένη στη Βουλή η προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το αγροτικό, με φόντο τις κινητοποιήσεις για τις οποίες αποφασίζουν το επόμενο διάστημα οι αγρότες.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10:00 με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνει προειδοποιήσεις για τα νέα σκληρά μέτρα που προοιωνίζεται η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Παράλληλα, στην ομιλία του αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση της ΝΔ για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι την συζήτηση ζήτησε με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία, μεταξύ άλλων, καλεί την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την άρση των αδιεξόδων στον αγροτικό κόσμο.

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημείωσε χθες, Τρίτη (17/01/2017) κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι η κυβέρνηση προσβλέπει σε γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση για το θέμα, στο οποίο «δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και ειδικά υπό το πρίσμα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη χώρα».

Σχετικές ειδήσεις