Λ. Αυγενάκης «Η χώρα παραμείνει ακυβέρνητη»

Newsbomb

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία έπειτα από τις ανακοινώσεις του κ. Ευ. Βενιζέλου...

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία έπειτα από τις ανακοινώσεις του κ. Ευ. Βενιζέλου, μιλώντας για μία χώρα που παραμένει ακυβέρνητη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, κ. Λευτέρης Αυγενάκης « η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους πολίτες με επικοινωνιακά τεχνάσματα και τακτικές του παρελθόντος, τη στιγμή που η ίδια δεν μπορεί να κάνει τη δουλεία της και να προχωρήσει με τις διαρθρωτικές αλλαγές, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, την απελευθέρωση των δυνάμεων του ιδιωτικού τομέα, τη μείωση των ελλειμμάτων και την περικοπή των δαπανών ενός μεγάλου, σπάταλου κράτους».


Την ίδια στιγμή μίλησε για την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας που είχε κατατεθεί τον περασμένο Ιούνιο ενός εναλλακτικού μεσοπρόθεσμου προγράμματος με πρόσθετες περικοπές δαπανών ύψους 4 δισ. το 2011 και 2012, που υπερκαλύπτουν τα μέτρα που αρνείται να λάβει η κυβέρνηση. Ωστόσο, συνεχίζοντας ανέφερε ότι «η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πείθουν πλέον κανέναν διεθνώς ότι έχουν την πρόθεση να κάνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά κρίση. Κλωτσάνε με δύναμη και τις τελευταίες ευκαιρίες που δείχνουν να εμφανίζονται στο προσκήνιο, αποβάλλοντας κάθε ελπίδα των πολιτών για εθνική συνεννόηση, για ανασύσταση δυνάμεων και συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.

Δυστυχώς, τα παλαιά κόμματα προτιμούν την καταστροφή της χώρας από τη σύγκρουση με τους κρατικοδίαιτους και τους κομματικούς στρατούς που τα ίδια εξέθρεψαν. Είναι εμφανέστατο ότι για άλλη μια φορά προτάσσουν το κομματικό όφελος έναντι του εθνικού».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved