Πυρά Πάγκαλου κατά πάντων

Newsbomb

Μνησίκακος ο Σαμαράς, ανεύθυνος ο Τσίπρας. Επίθεση εναντίον "συνδικαλισταράδων"...

Σφοδρή επίθεση εναντίον των συνδικαλιστών τους οποίου ονομάζει "συνδικαλισταράδες" εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Στο Ελληνικό Δηµόσιο έχει συµβεί το εξής τερατώδες γεγονός και θα πρέπει η ΑΔΕΔΥ να µας δώσει µιαν απάντηση. Έγινε µια τεχνολογική επανάσταση τα τελευταία 10 χρόνια στα µέσα διαχείρισης της πληροφορίας. Αυτό σηµαίνει ότι έπρεπε αντιστοίχως να υπάρξει πλεόνασµα ανθρώπων. Αυτό δεν έχει διαπιστωθεί πουθενά.

Η ΑΔΕΔΥ και όλοι οι υπεύθυνοι συνδικαλισταράδες διαφόρων υπουργείων ζητούν κι άλλες προσλήψεις. Κάποτε η ΑΔΕΔΥ, στην αρχή της παρουσίας του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, είχε θέση που διαχώριζε τους µόνιµους υπαλλήλους από τις έκτακτες προσλήψεις και ασκούσε πόλεµο στις έκτακτες προσλήψεις, γιατί τις θεωρούσε, σωστά, ως τρόπο που εισήγαγε τη φαυλοκρατία και τον κοµµατισµό στη δηµόσια διοίκηση.

Τώρα έχουν γίνει ένα µέτωπο. Οι µόνιµοι, οι αορίστου χρόνου, οι ορισµένου χρόνου, οι επί συµβάσει έργου και οι “σταζιέρ” των ρουσφετολόγων βουλευτών είναι ένα συµπαγές µέτωπο για να σπαταλήσουµε όσο µπορούµε περισσότερα λεφτά των φορολογουµένων. Πολλά µέλη σηµαίνει πολλοί συνδικαλιστές, σηµαίνει πολλές αργοµισθίες, πολλή σπατάλη», σημειώνει ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκφράζει την εκτίμησή του στον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος όπως σημειώνει ο κ. Πάγκαλος ανέλαβε να κάνει αυτή τη δουλειά για λογαριασµό όλων µας.

Από τα πυρά του Θ. Πάγκαλου δεν γλίτωσε ο Α. Σαμαράς, τον οποίο χαρακτήρισε μνησίκακο, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Πολιτική Άνοιξη είναι στην ουσία η αντιπολίτευση και ότι ο κ. Σαµαράς θα πετάξει στα σκουπίδια «τα θηρία της Ν∆».

Επιτίθεται επίσης στο ΚΚΕ ότι επιχειρεί να ανατρέψει την αστική δηµοκρατία και ζητεί απ' όλους όσοι ζητούν εκλογές να... σοβαρευτούν.

Ο κ. Πάγκαλος στη συνέντευξή του χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα ανεύθυνο.

Όσον αφορά το χαράτσι στα ακίνητα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε πως «ο κόσµος έχει δίκιο να αντιδρά στη νέα επιβάρυνση».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved