ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος για τις διακοπές Τζανακόπουλου στην Κέα και τα 900 ευρώ

Σάλος για τις διακοπές Τζανακόπουλου στην Κέα και τα 900 ευρώ

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Ειδήσεις: Απίστευτος θόρυβος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Twitter, μετά και τη διαρροή ενός εγγράφου - «φωτιά», το οποίο αποδεικνύει πως ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, πέρασε το τριμήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κέα, με πληρωμένη δαπάνη ύψους 900 ευρώ για την «υπηρεσιακή μετακίνηση» των δύο ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας στο νησί.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΑ 900 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο έγγραφο, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας - Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής».

Το έγγραφο συνεχίζει με ανάλυση σε πίνακα των αναγραφόμενων ποσών, με τους κωδικούς τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ αντίστοιχα (Σύνολο 900 ευρώ)

Δείτε το έγγραφο

tzanakopoulos eggrafo

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, στο ελληνικό Twitter έγινε... του Κουτρούλη ο γάμος, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν άλλοτε καυστικά κι άλλοτε με αρκετή δόση χιούμορ τον κ. Τζανακόπουλο.

Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά tweets

Σχετικές ειδήσεις