Νικολόπουλος: Να πληρώσουν άμεσα όσοι επώνυμοι «φέσωσαν» το Ερρίκος Ντυνάν

Newsbomb

Νικολόπουλος: Να πληρώσουν άμεσα όσοι επώνυμοι «φέσωσαν» το Ερρίκος Ντυνάν

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/06/2017) ο υπουργός Υγείας θα αποκαλύψει τι προτίθεται να πράξει προκειμένου να μην ζημιωθεί το Δημόσιο από τους μεγαλόσχημους «τζαμπατζήδες» της χώρας, που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά... ξέχασαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να πληρώσουν τα νοσήλια.

Ο κ. Ξανθός θα απαντήσει από το βήμα της Βουλής στον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση και ζητάει να πληροφορηθεί τους λόγους που οι μπαταχτσήδες κάνουν, ακόμη και τώρα που έχει λάβει διαστάσεις το θέμα, τον «ψόφιο κοριό».

Στην επίκαιρη ερώτησή του, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής έχει συμπεριλάβει την κατάθεση του προφυλακισμένου πρώην Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος εκτός όλων των άλλων κατήγγειλε και περί τις 17.000 «δωρεάν νοσηλείες επωνύμων» – ανάμεσά τους και δεκάδες πολιτικοί. Από το σύνολο των νοσηλευθέντων μόνον οι 1.700 αφορούσαν απόρους και μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το εάν δέχτηκαν δωρεάν νοσηλεία, συγκεκριμένα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καθώς και η σύζυγός του, ενόρκως δήλωσε πως ναι, επιβεβαιώνοντας ότι το ποσόν που χρωστά ανέρχεται στις 46.945 ευρώ τα οποία και μέχρι σήμερα δεν πλήρωσε και ως εκ τούτου ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο.

Αναφερόμενος στις σκανδαλώδεις παροχές προς επωνύμους νοσηλευθέντες, ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε:

«Όποιος θέλει, μπορεί να διαβάσει τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής. Και σήμερα όμως στην ολομέλεια της Βουλής θα επιμείνω ότι πρέπει να αποκαλυφθούν τα ονόματα, να βγουν στο φως οι λίστες (χωρίς βέβαια την ασθένεια του κάθε νοσηλευόμενου...). Όλοι οι... ξεχασιάρηδες πρέπει να κληθούν να πληρώσουν.

Οι "άποροι" του Μαρτίνη ήταν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Ανώτατοι Δικαστικοί, μέλη της ελίτ ακόμη και "κοράκια" όπως ο Γ.Δ. που αγόρασε έξι ακίνητα από τον Ε.Ε.Σ. (είχε τον τρόπο να αγοράσει τα έξι ακίνητα, αλλά, κατά τον Μαρτίνη, ήταν, άπορος και δεν είχε να πληρώσει τα νοσήλια).

Μέσα από τη λίστα των "απόρων" νοσηλευθέντων μπορεί να ανακαλύψουμε και "μαύρο χρήμα" και θα βρούμε τις επιλεκτικές συγγένειες εργαζομένων με "ευυπόληπτους" της άρχουσας τάξης.

Ο ελληνικός λαός, που υποφέρει επί 7 χρόνια, θέλει να είμαστε ειλικρινείς και άτεγκτοι. Όσοι τον "έγδαραν" οφείλουν να πληρώσουν, δείχνοντας, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, ότι σέβονται τις θυσίες της κοινωνίας...».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved