Μητσοτάκης και ΟΝΝΕΔ ζητούν την παραίτηση του προέδρου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Πάτρα

Newsbomb

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (12/09/2017) ηΝέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούν την άμεση παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Πάτρων, μετά το σάλο που προκλήθηκε σε σχολή του Πανεπιστημίου της πόλης, όπου βρέθηκαν 106 φοιτητές να έχουν αντιγράψει την ίδια εργασία.

«Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, όσο και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή του.

Και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό των κανονισμών από όλους, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές».

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», το περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα».

Η αντιγραφή έγινε αντιληπτή και η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να τους τιμωρήσει, αποκλείοντάς τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πατρών είχαν προ ημερών προσπαθήσει να καλύψουν τους 106 φοιτητές, ζητώντας επιτακτικά από τη Σύγκλητο του ιδρύματος να άρει την απόφασή της.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved